TF-2.ORG Logo
Поиск по сайтуДобавить страницу в закладкиRSS
ГлавнаяФорумФайлыТорговляFAQСтатьиГрафика
Привет, Гость
  • Страница 1 из 1
  • 1
mostbet əlaqə nömrəsi
angrygoose631Дата: Суббота, 14.03.2026, 23:27 | Сообщение # 1
Рядовой
Статус: Не в сети
Mənə peşəkar deyəndə gülməli gəlir. Heç vaxt özümü elə adlandırmamışam. Sadəcə, qumarın nə olduğunu, necə işlədiyini bilirəm. Mənim üçün burda sirr yoxdu. Riyaziyyat var, ehtimal var, bir də soyuq hesablama var. Səhər işə gedən adam kimi, mən də hər gün kompüterimin qarşısına keçirəm. Yalnız mənim ofisim stulun içinə girənə qədər gedəcəyim yol bir neçə saniyə çəkir. Açıram mostbet official website, bir stəkan qara çay götürürəm, və başlayırıq.

Mənə deyirlər ki, sensasiya hardadı? Həyəcan hardadı? Əslində, heç yerdə. Mənim üçün ən böyük həyəcan oyunun gedişatını qabaqcadan görməkdi. Məsələn, canlı kazino bölməsində ruletə baxıram. Krupiye topu atır. Mən onun hərəkətlərinə baxıram, əl qoyuluşuna fikir verirəm. Saniyələr içində qərar verirəm. Qırmızı, ya qara. Cüt, ya tək. İşimin 90 faizi belə keçir. Görürsən, sadəcə izləyirsən, gözləyirsən, fürsəti hiss edirsən və vurursan.

Yadımdadı, bir dəfə çox qəribə gün idi. Gecə yarısı idi. Yata bilmirdim. Yenə həmin səhifə. Rulet masası. Ardıcıl beş dəfə qara gəlmişdi. Altıncı dəfə də qara gəldi. Əksəriyyət qırmızıya basmağa başladı. Dedilər ki, qara daha gələ bilməz. Mən isə riyaziyyatı bilirdim. Topun yaddaşı yoxdu. Yenə qara basdım. Yenə qara gəldi. Yeddinci, səkkizinci, doqquzuncu dəfə. Hamı məni dəli hesab edirdi, amma mən qaydaları bilirdim. O gecə, sadəcə on dəqiqəyə elə qazanc əldə etdim ki, başqa işdə bir ayda qazana bilməzdim. Və nə bağırış, nə sevinc. Sadəcə, ekrana baxdım, stəkanı götürdüm, bir qurtum çay içdim. İş bitmişdi.

Sən demə, bu oyunun ən böyük tələsi də elə budu. Qazandıqca özünə güvənin artır. Elə bilirsən ki, hər şeyi idarə edirsən. Amma bir gün səninlə tərs oynayır. Mən də düşdüm bu tələyə. Bir neçə il əvvəl, uduzmağı bacarmalı olduğumu unutdum. Qazandığım hər şeyi bir gecədə geri qaytardım. Masadan qalxa bilmədim. Çünki mən peşəkar idim, uduzmaq mənə yaraşmazdı. Səhv. Ən böyük səhv.

İndi hər səhər eyni ritualdı. Çay, stul, mostbet official website, və bir dəqiqəlik fasilə. Öz-özümə deyirəm: "Sən bu gün də işə gəldin. Maaşını al, işdən çıx". Və belə də edirəm. Müəyyən limit qoyuram. Məsələn, əgər məqsədim 200 manat qazanmaqdısa, 200 manatı görən kimi bağlayıram proqramı. Nə bir artıq, nə bir əskik. Kimisi deyir, bəs maraqlıdı? Bəs həyəcan? Mənim üçün maraq, proqnozlarımın doğru çıxmasıdı. Həyəcan isə, bank hesabımdakı rəqəmlərin böyüməsidir.

Düzdü, heç düşünmədiyim anlar da olmur deyil. Bəzən elə uduşlar olur ki, adamın əli əsir. Tutaq ki, poker oynayırsan, rəqibin bluff edir, sən bunu hiss edirsən, qaldırırsan mərcini, və o, qatlanır. O an, oyunun sənə tabe olması hissi... onu heç nəylə dəyişmərəm. Amma bu hissə qapılmaq da təhlükəlidi. Ona görə də mən öz sistemimi qurmuşam. Soyuq, rəqəmsal, səhvsiz.

Bilirsən, ən çox nəyə gülürəm? Adamlar deyir ki, kazino həmişə udur. Axmaq sözdü. Kazino heç nə udmur. Sadəcə, insanların səbrsizliyi udur, acgözlüyü udur. Riyaziyyatı bilməməyi udur. Mən isə gəlib burda öz səbrimi, öz intizamımı sınayıram. Və bu mübarizədə qalib gəlmək... bəlkə də həyatda ən böyük zövq elə budu.

Axşamlar çölə çıxanda, adi insanların həyatına baxıram. Kimisi maaşını hesablayır, kimisi kredit götürür. Mən isə öz işimin sahibiyəm. Sağlam düşüncəm, bir də stabil internetim var. Və hər səhər yenə açıram həmin səhifəni. Çünki bu, mənim işimdi. Və mən işimi sevirəm.

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:
При цитировании материалов ссылка на источник с указанием автора обязательна. Полное заимствование материалов запрещено.
Copyright © 2007-2026 TF-2.ORG | Разработка сайта - Создадим.Сайт | Хостинг от uCoz