TF-2.ORG Logo
Поиск по сайтуДобавить страницу в закладкиRSS
ГлавнаяФорумФайлыТорговляFAQСтатьиГрафика
Привет, Гость
  • Страница 1 из 1
  • 1
Чи варто скористатися прогнозами на спорт?
RexalДата: Воскресенье, 06.04.2025, 15:26 | Сообщение # 1
Рядовой
Статус: Не в сети
Друзі, нещодавно почав робити ставки на спорт. Але, правда, виходить так собі. Занадто багато промахів у мене. Я ось думаю, може варто читати аналітику інших людей, тобто користуватися прогнозами на спорт, як думаєте? Чи допоможе це у ставках?

EnriqueДата: Воскресенье, 06.04.2025, 15:53 | Сообщение # 2
Рядовой
Не знаю навіть, що вам щодо цього сказати. Я зазвичай сам проводжу дуже глибокий аналіз матчів, на які хочу ставку зробити, а потім уже в БК заходжу. І у мене непогано виходить робити таким чином ставки.

LeviДата: Воскресенье, 06.04.2025, 16:35 | Сообщение # 3
Рядовой
Як би ти глибоко аналіз не робив, то все одно залежатиме від спортсменів і від удачі. І коли сам робиш аналіз, то все одно якісь деталі можеш упустити. Тому дуже корисно почитати прогнози на спорт, наприклад, тут https://sport-booking.com.ua/prognozy-na-sport/ . Де ти можеш побачити зовсім інший погляд на майбутні події та щось із нього винести для себе.

TucsonДата: Воскресенье, 06.04.2025, 16:56 | Сообщение # 4
Рядовой
Я підписаний на кілька телеграм каналів, де прогнози викладають експерти. І ось завдяки їм я часто виграю на ставках. Вони дуже добрі прогнози дають.

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:
При цитировании материалов ссылка на источник с указанием автора обязательна. Полное заимствование материалов запрещено.
Copyright © 2007-2025 TF-2.ORG | Разработка сайта - Создадим.Сайт | Хостинг от uCoz